ΓΟΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΛΑΒΙΚΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Συμβολή στη μελέτη του τοπωνυμικού της Θεσσαλίας - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, Μ. (2022)
Μελέτη μιας ομάδας τοπωνυμίων του Ολύμπου πού προέρχονται απ’ τόν τοπογραφικό όρο Γόλος