Παράφρασις εις το απλούστερον. Του Πατριαρχικού κ' Συνοδικού γράμματος προς ανάγνωσιν κ' προτροπήν των απανταχού ορθοδόξων χριστιανών όπερ εξέδωκον, ο Παναγιώτατος,Θειότατος κ' Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριος Κύριος ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ προς τους εν Κωνσταντινουπόλει κ' απανταχού ευσεβείς κ' ορθοδόξους χριστιανούς, διαγράφων την επισυμβάσαν εν τω ναώ του αγίου τάφου πυρκαϊάν, κ' πανσόφως προτρέπων άπαντας, εις ζήλον κ' προθυμίαν της τούτου ανοικοδομής κ' ανακτίσεως. - Καλλίνικος ο Γ', Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ([Πατρ.Κων/πόλεως],[Κων/πολη], 2021)
A4,grayscale,44 σ.