Η Βουλή για τους αγρότες της Θεσσαλίας και η δολοφονία του Μαρίνου Αντύπα πρωτομάρτυρα της αγροτικής ιδέας - Γεωργίου, Ηλίας Παν. (2023)
Ομιλία στον τόπο τής δολοφονίας Πυργετό στις 7 Μάρτη 1982 στήν εκδήλωση τού Έκπολ. Μορφωτικού Συλλόγου Πυργετοΰ γιά τά 75 χρόνια απ’ τό θάνατο του Μ. Άντύπα.