Ο λόγιος Θεόδωρος Ι. Χατζημιχάλης : από Ρέτσανη Αγιάς 1873-1931 - Γεωργίου, Ηλίας Παν. (2023)
Παρουσίαση που περιέχει τον επιμνημόσυνο λόγο του Μ. Δάλλα για τον Θ. Χατζημιχάλη και τις Βιογραφικές Σημειώσεις του αδελφού του Αλκιβιάδη.