Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Αθανάσιος και η Ένωση της Επτανήσου - Μεταλληνός, Γεώργιος Δ. (2023)
Ομιλία που εκφωνήθηκε σαν πανηγυρικός στις 20 Μαΐου 1981 κατά τον εορτασμό της «21ης Μαΐου» από την Ένωση Κερκυραίων Ν. Σμύρνης - Αθηνών «Η Κορυφώ» στην αίθουσα της Εστίας Ν.Σμύρνης.