Πέντε ανέκδοτα έγγραφα της χήρας του Ρεντινιώτη προεστού Δημητρίου Γ. Τσολάκογλου για το τσιφλίκι της στη Φθιώτιδα 1838-1839 - Σπανός, Βασίλης Κ. (2023)
Έκδοση 5 νομικών εγγράφων που αφορούν στο τσιφλίκι της Χαϊδούλας, χήρας του Δημητρίου Τσολάκογλου, το οποίο βρισκόταν στο χωριό Χαμζά, πλησίον της Παλαιοβράχας του Δήμου της Σπερχειάδας.