Σελίδες από τη σκιαθίτικη πνευματική παράδοση - Χειμώνας, Χρήστος Β. (2023)
Εργοβιογραφικά στοιχεία για τους σκιαθίτες Ίω. Ν. Φραγκούλα και Γεώργιο Α. Ρήγα – σχόλια, αναμνήσεις και σκέψεις για αυτούς τους δύο εκπροσώπους της σκιαθίτικης πνευματικής παράδοσης.