Εφτά Λαρισαίοι αγωνιστές του 1821 - Σπανός, Κώστας Β. (2023)
Άρθρο, στο οποίο δημοσιεύονται 21 ανέκδοτα έγγραφα από το αρχείο των Αγωνιστών της Εθνικής Βιβλιοθήκης και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους που πιστοποιούν την συμμετοχή 7 Λαρισαίων αγωνιστών στην Επανάσταση του 1821.