Η μάχη του Κεφαλόβρυσου-Καρπενησίου και ο θάνατος του Μάρκου Μπότσαρη : (επανόρθωση ανακριβειών) - Βασιλείου, Πάνος Ι. (2023)
Άρθρο που επιχειρεί την επανόρθωση ανακριβειών κάποιων ιστορικών συγγραφέων σχετικά με τον χρόνο διενέργειας της μάχης του Κεφαλόβρυσου-Καρπενησίου και τον χρόνο του θανάτου του Μάρκου Μπότσαρη.