Ο Χασιώτης κλεφταρματωλός Γιαννούλας Μάνταλος (; -1849) - Σπανός, Κώστας Β. (2023)
Εισήγηση στο 2ο Συμπόσιο Τρικαλινών Σπουδών (9-11 Νοεμβρίου 1990), όπου παρουσιάζεται το χρονικό της κλεφταρματολικής οικογένειας των Μανταλαίων (1700 - 1855).