Τα κατά Οικονόμου : βίος, έργα, πολιτεία του Κωνσταντίνου Οικονόμου - Χατζηκακίδης, Δημοσθένης Θ. (1878-1928) (2023)
Μονογραφία του Δημοσθένη Χατζηκακίδη, κατοίκου Τσαριτσάνης (1878-1928), που εμπεριέχει εμπεριστατωμένα βιογραφικά στοιχεία του μεγάλου Διδασκάλου του Γένους και τέκνου της Τσαριτσάνης Κων/νου Οικονόμου των εξ Οικονόμων. Γλώσσα: καθαρεύουσα.