Χασάν Αγάς Κούρταλης : Αταλαντινός Οθωμανός γιατρός το 1821 - Χριστοφόρου, Μάνθος Κ. (2023)
Άρθρο που εμπεριέχει εμπεριστατωμένα βιογραφικά στοιχεία του Αταλαντινού Οθωμανού Χασάν Αγά Κούρταλη, ιατροχειρουργού στην επανάσταση του ΄21.