Διάσελλο Τρικάλων (Πανίτσα) : ο γεωγραφικός χώρος του, ο μύθος του τοπωνυμίου, τοπωνύμια. - Κακαδιάρης, Αλέξανδρος (2023)
Άρθρο που περιλαμβάνει γεωφυσικά και λαογραφικά στοιχεία για το Διάσελλο Τρικάλων (Πανίτσα) - στοιχεία σχετικά με τον γεωγραφικό χώρο του και τον μύθο του τοπωνυμίου. Περιέχει και παράθεση-περιγραφή 65 τοπωνυμίων.