Διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, άλλοτε και σήμερα. - Κανδήλης, Ιωάννης Δ. (2023)
Άρθρο που εμπεριέχει προσωπικές περιγραφές και εντυπώσεις του συγγραφέα από το κέντρο της Αθήνας, άλλοτε και σήμερα.