Η Θεσσαλία των περιηγητών (16ος-20ος αιώνας) : επιλογές κειμένων και μαρτυριών (μέρος δεύτερο) 1828 Jean Louis de Rasilly - Γρηγορίου, Αλέξανδρος Χ. (2023)
Άρθρο όπου παρουσιάζονται εκτενή αποσπάσματα από το ταξιδιωτικό χρονικό του Jean Louis de Rasilly, τον Φεβρουάριο του 1828.