Η τοπωνυμική θεώρησις του Θεσσαλικού χώρου - Βαγιακάκος, Δικαίος Β. (2023)
Εργασία, η οποία ανακοινώθηκε περιληπτικά στο Β' Διεθνές Συνέδριο Θεσσαλικών Σπουδών στην Λάρισα τον Σεπτέμβριο 1980. Στο τέλος παρατίθεται εκτενής βιβλιογραφία εξακοσίων λημμάτων.