Ιστορία και ζωή - Γριτσόπουλος, Τάσος Αθ. (2023)
Ιστορική μελέτη με τον τίτλο «Ιστορία και Ζωή» που δημοσιεύθηκε στην αθηναϊκή εφημερίδα «Η Καθημερινή», στην σειρά των επιφυλλίδων της, στις αρχές της δεκαετίας του 1960.