Το πρόβλημα της ιστορίας στη γιουγκοσλαβική φιλοσοφική ομάδα "Πράξις" - Αποστολοπούλου, Γεωργία (2023)
Διάλεξη πού έγινε στις 17 Φεβρουάριου 1982 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα πλαίσια του Διεπιστημονικού Σεμιναρίου που διοργάνωσε το Σπουδαστήριο Φιλοσοφίας. Το συγκεκριμένο ανάτυπο εμπεριέχει και περίληψη στα γερμανικά.