Ακριτικά ονόματα και τοπωνύμια στην Κρήτη - Δετοράκης, Θεοχάρης (2023)
Μελέτη / παρουσίαση μιας συναγωγής ονομάτων και τοπωνυμίων της Κρήτης, που ανάγουν την αρχή τους στη βυζαντινή ακριτική παράδοση.