Ιστορικαί έρευναι επί των τοπωνυμίων του Πηλίου - Χατζηκώστας, Γεώργιος Δ. Α. (2023)
Διάλεξη που οργανώθηκε από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία των Θεσσαλών στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ο Παρνασσός», στις 30 Οκτωβρίου 1957.