Μεταμορφώσεις και μεταναστεύσεις : σχετικά με τα τοπωνύμια Κελλία και Λυκοστόμιον - Ρίζος, Αντώνης (2023)
Σύντομη γλωσσολογική - ιστορική μελέτη που αφορά στοιχεία τοπογραφικά και (παρ)ετυμολογία των τοπωνυμιών Λυκοστόμιον και Κελλία που συναντά κανείς τον Μεσαίωνα τόσο στις εκβολές του Δούναβη, όσο και στις εκβολές του Πηνειού.