Ταξίδι στη Θεσσαλία του 1809-1810 (43ο κεφάλαιο – συνέχεια) - Leake, William Martin (2023)
Μετάφραση ενός τμήματος από τις ταξιδιωτικές εντυπώσεις του William Martin Leake κατά την περιήγησή του στην Θεσσαλία τον Ιανουάριο του 1810. (43ο κεφάλαιο – συνέχεια).