Βιβλιοκρισία : ανάτυπον εκ του τόμου ΟΣτ΄του περιοδικού "Αθηνά" - Βοσκός, Ανδρέας (2023)
Βιβλιοκρισία και παρουσίαση του επιστημονικού συγγράμματος του δρος Κυριάκου Χατζηϊωάννου, Η Αρχαία Κύπρος εις τας Ελληνικάς Πηγάς, Τόμ. Γ΄, μέρος Β΄ : Κυπρίων Γλώσσα. Λευκωσία 1977.