Επαμεινώνδας Φαρμακίδης : ο ιστορικός της Λαρίσης & η εποχή του (1862-1928) - Καλογιάννης, Βάσος (2023)
Φιλολογικό μνημόσυνο για τη ζωή, το έργο και την εποχή του Ιστορικού της Λάρισας Επαμεινώνδα Φαρμακίδη / αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννησή του.