Τρία θέματα βυζαντινής ιστορίας και βουλγαρικές ψευδολογίες - Ζαγκλής, Δημήτριος Διον. (2023)
Τρία θέματα βυζαντινής ιστορίας: 1. Νικηφόρος Α΄ αυτοκράτωρ της βυζαντινής (ελληνικής) αυτοκρατορίας (803-811 μ.Χ.) και ο Κρούμμος. 2. Ο τσάρος των Βουλγάρων Συμεών και η στήλη του Νάρες. 3. Λέων ο Ε' ο Αρμένιος βασιλεύς - αυτοκράτωρ της βυζαντινής (ελληνικής) αυτοκρατορίας (813 - 820 μ.Χ.). Η μάχη της Μεσημβρίας και ο θάνατος του Κρούμμου.