Ανέκδοτες επιγραφές από την αρχαία θεσσαλική πόλη Άτραγα (5ος π.Χ. -2ος μ.Χ. αι.) - Τζιαφάλιας, Θανάσης (2023)
Συνεχίζοντας την εργασία των προηγούμενων μελετητών ο συγγραφέας του δημοσιεύματος αυτού, παρουσιάζει συνολικά ανέκδοτες επιγραφές που συγκεντρώθηκαν την τελευταία οκταετία (1976—1983) από τον ίδιο χώρο με στόχο να γίνουν ευρύτερα γνωστές στους ειδικούς μελετητές. Πρόκειται για ψηφίσματα, επιτύμβιες επιγραφές καθώς και αναθηματικές σε διάφορες θεότητες. Ειδικά για τις επιτύμβιες παρόλο που πολλές από αυτές αναγράφουν ένα μόνο όνομα, το όνομα του νεκρού, κρίθηκε σκόπιμο να παρουσιασθούν γιατί μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για την αρχαία Θεσσαλική Προσωπογραφία.