Ανέκδοτες θεσσαλικές επιγραφές 4ος π.Χ -4ος μ.Χ. αι. - Τζιαφάλιας, Θανάσης (2023)
Σύνολο με ανέκδοτες θεσσαλικές επιγραφές από διάφορες θέσεις της αρχαίας Θεσσαλίας (από τους αρχαιολογικούς χώρους των νομών: Τρικάλων και Λάρισας)