Αρχαία Μακεδονία : Χρυσόγονος εξ Εδέσσης: Λαρισαϊκόν τιμητικόν ψήφισμα - ανακοινώσεις κατά το δεύτερο Διεθνές Συμπόσιο - Γαλλής, Κωνσταντίνος Ι. (2023)
Επιστημονική ανακοίνωση σε αρχαιολογικό συνέδριο (2ο Διεθνές Συμπόσιο "Αρχαία Μακεδονία", Θεσσαλονίκη, 19-24 Αυγούστου 1973). Περιλαμβάνει παρουσίαση και ερμηνεία επιγραφής στην Θεσσαλική διάλεκτο, σχόλια και χρονολόγησή της.