Βυζαντινή Θεσσαλία : οικισμοί - τοπωνύμια - μοναστήρια - ναοί - Hild, Friedrich (2023)
Αφιέρωμα «Η Βυζαντινή Θεσσαλία» του «Θεσσαλικού Ημερολογίου» - παρουσίαση των λημμάτων με θεσσαλικό ενδιαφέρον του βιβλίου των Hild, Friedrich και Koder, Johannes «Hellas und Thessalia», Βιέννη 1976. (Για τα στοιχεία τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το 1976 δημιουργήθηκαν νέα λήμματα με την επιμέλεια του Κώστα Σπανού και του Δημήτρη Αγραφιώτη). Εμπεριέχει εκτενή ελληνική και ξενόγλωσση βιβλιογραφία.