Δύο υπερασπισταί της Ελλάδος - Παντελοδήμος, Δημήτρης Ν. (2023)
Άρθρο όπου παρουσιάζονται οι μαρτυρίες δύο Γάλλων Φιλελλήνων περιηγητών, του Κλαύδιου - Στέφανου Savary και του Sonnini, κατά τη περίοδο 1776 – 1781.