Εκδήλωση για τον Ρήγα Φεραίο / Η αρχαιογνωσία του Ρήγα και η συμβολή της στο εθνικό - διαφωτιστικό του έργο. - Κέρπης, Ιούλιος (2023)
Ομιλία που εκφωνήθηκε στις 19.05.1985 από τον Ιούλιο Κέρπη, φιλόλογο-συγγραφέα, στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων με θέμα: Η αρχαιογνωσία του Ρήγα και η συμβολή της στο εθνικό - διαφωτιστικό του έργο.