Επιβίωση του Συντάγματος του Ρήγα Βελεστινλή στους Επαναστάτες του 1821 / Τα σωζόμενα πρωτότυπα αντίτυπα της Χάρτας της Ελλάδος του Ρήγα - Συμπλήρωση - Καραμπερόπουλος, Δημήτριος Α. (2023)
Άρθρο/σύντομη ιστορική μελέτη σχετικά με την επιβίωση του Συντάγματος του Ρήγα Βελεστινλή στους Επαναστάτες του 1821 και τα σωζόμενα πρωτότυπα αντίτυπα της Χάρτας της Ελλάδος.