Νέος νεολιθικός οικισμός στο Αχλαδοχώρι Σιντικής - Σαμσάρης, Πέτρος Κων. (2023)
Επιστημονικό άρθρο αρχαιολογικού περιεχομένου που αφορά στην περιγραφή – παρουσίαση ενός νέου νεολιθικού οικισμού στη βόρεια ορεινή ενδοχώρα του Νομού Σερρών ( στο Αχλαδοχώρι Σιντικής).