Οι τρεις σημαντικότερες έρευνες των τελευταίων δεκαετιών για τον Ρήγα - Καραμπερόπουλος, Δημήτριος Α. (2023)
Άρθρο όπου παρουσιάζονται οι τρεις σημαντικότερες έρευνες για το έργο του Ρήγα, που δημοσιεύθηκαν κατά τις τελευταίες δεκαετίες.