Ο Φίλιππος ο Β΄ και η πολιτική οργάνωση της Θεσσαλίας (344 π.Χ.) - Παπαστύλου, Ζωή (2023)
Άρθρο /σύντομη ιστορική μελέτη σχετικά με την κυριαρχία του Φιλίππου Β΄ στην Θεσσαλία και την πολιτική της οργάνωση.