Οι Καταλανοί (Βορειοϊσπανοί) εις την Θεσσαλίαν και την Φθιώτιδα (1309-1383) - Κωτούλας, Ιωάννης Κ. (2023)
Διάλεξη που διοργάνωσε στις 29/11/1956 η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία των Θεσσαλών στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ο Παρνασσός»,στην Αθήνα, με ομιλητή τον διακεκριμένο Θεσσαλό Στρατηγό κ. Ιωάννη Κωτούλα και θέμα «Οι Καταλανοί (Βορειοϊσπανοί) εις την Θεσσαλίαν και την Φθιώτιδα (1309-1383)».