Δημήτριος Καράς: ένας Κονιτσιώτης δωρητής της Λάρισας - Σπανός, Κώστας Β. (2023)
Ανακοίνωση όπου παρουσιάζεται το κείμενο της διαθήκης του Κονιτσιώτη δωρητή της Λάρισας Δημητρίου Καρά, που σώθηκε καταχωρισμένη στον κώδικα του Αγίου Αχιλλίου, δηλαδή του μητροπολιτικού ναού της Λάρισας, ο οποίος τώρα φυλάσσεται στο Μπενάκειο Μουσείο.