Η ανέκδοτη πρόθεση 39 της Μονής Δουσίκου 16-17ος αι. : συμβολή στη μελέτη των θεσσαλικών οικισμών και ονομάτων - Σπανός, Κώστας Β. (2023)
Ανάμεσα στα χειρόγραφα, τα οποία παραμένουν στο μοναστήρι του Δουσίκου, συγκαταλέγονται και οι 3 προθέσεις του. Μία από αυτές είναι και η παρούσα με τον αριθμό 39. Μας την παραχώρησε για μελέτη, σε φωτοαντίγραφο, το Ι.Π.Α του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΤΕ διά της κ.Μαρίας Πολίτη-Σακελλαριάδη στην οποία εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.