Η διαλυμένη μονή του Αγ. Γεωργίου στην Αετοράχη της Ελασσόνας : δύο ανέκδοτα έγγραφα του 1759 - Σπανός, Κώστας Β. (2023)
Έκδοση του κειμένου δύο εγγράφων από τον κώδικα 59 της Μονής του Δουσίκου (σ. 432-434).