Ανάλεκτα εις τον Ελευθέριον Κ. Βενιζέλον : 1864-1936: ανατύπωσις εκ της "Βενιζελιάδος" τόμου εορτίου, εκδοθέντος επί τη τεσσαρακονταετηρίδι από του θανάτου του Ελευθερίου Κ. Βενιζέλου υπό του φερωνύμου Μουσείου του Αντωνίου Ζ. Μακατούνη - Τουρλίδης, Γεώργιος Αθ. (2023)
Ανατύπωση από την "Βενιζελιάδα" τεσσάρων εγκωμιαστικών κειμένων για τον Ελευθέριο Βενιζέλο με αφορμή την παρέλευση 40 ετών από τον θάνατό του.