Αντρέας Καρκαβίτσας : (η ζωή του, το έργο του, ο αληθινός δημιουργός) Ανάτυπο από την έκδοση των "Απάντων" του - Χωραφάς, Στράτος Ν. (2023)
Σύντομη παρουσίαση της ζωής, του έργου και της τεχνοτροπίας του Αντρέα Καρκαβίτσα.