Αρχαία ελληνικά επιγράμματα εμπνευσμένα από τη Θεσσαλία : εισαγωγή - μετάφραση - σχόλια. - Λαζανάς, Βασίλης Ι. (2023)
Στην εργασία μας δίνουμε το αρχαίο κείμενο, τη μετάφραση και σχόλια, των επιγραμμάτων εκείνων, που είναι εμπνευσμένα από τη Θεσσαλία. Το αρχαίο κείμενο έχει ληφθεί από την έκδοση: «ANTHOLOGIA GRAECA 2. VERBESSERTE ΑUFLAGE - MUNCHEN - VERLUG HEIMERAN, 1957», εκτός από το επίγραμμα VII, 247, που έχει ληφθεί από την έκδοση LES BELLES -LETTRES» του WALZ - PARIS - 1960»