Εισαγωγή στην παριανή ποίηση : από τον Αρχίλοχο ως την εποχή μας - Αλιπράντης, Νίκος Χρ. (2023)
Διάλεξη του Νίκου Χρ. Αλιπράντη στην Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών στις 27 Απριλίου 2009 με θέμα την παριανή ποίηση.