Η αρχαία επιγραμματική ποίηση και οι συλλογές επιγραμμάτων - Λαζανάς, Βασίλης Ι. (2023)
Σύντομη μελέτη με ευσύνοπτη παρουσίαση της πορείας του αρχαίου ελληνικού επιγράμματος από την οποία απέρρευσε, βαθμιαία, το λαμπρό μνημείο με τον τίτλο «Ελληνική ή Παλατινή Ανθολογία».