Η μάνα στα δημοτικά τραγούδια της Σιάτιστας - Μπόντας, Γεώργιος Μ. (2023)
Διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στις 13-5-2001 στην αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας “Αναστάσιος Σπύρου”, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της μητέρας.