Η "τύχη" της Γκόλφως - Κατσιώτη, Ηρώ (2023)
Θεατρολογική μελέτη-παρουσίαση της Γκόλφως, «δράματος ειδυλλιακού εις πράξεις πέντε», του Σπυρίδωνος Περεσιάδου -που παραστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1894- των θεατρικών παραστάσεών της και των ποικίλων «μεταμορφώσεών» της στον χώρο των τεχνών και των γραμμάτων.