Ο Friedrich Hoelderlin και οι ύμνοι του προς τα ιδεώδη της ανθρωπότητας - Λαζανάς, Βασίλης Ι. (2023)
Παρουσίαση και ερμηνευτική ανάλυση του ποιητικού έργου του Friedrich Hoelderlin «Ύμνοι προς τα ιδεώδη της ανθρωπότητας».