Ο λαϊκός Ζακυνθινός ποιητής Ιωάννης Χασαλεύρης (1891-1947) και το βιοχρονογραφικό -για την αιχμαλωσία του, το 1922 - στιχούργημά του - Σέρρας, Διονύσης (2023)
Παρουσίαση βιοεργογραφικών στοιχείων και ενός στιχουργήματος του λαϊκού Ζακυνθινού ποιητή Ίω. Χασαλεύρη (1891-1947), με θέμα την αιχμαλωσία του στη Μικρά Ασία το 1922, ως την επιστροφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.