Συμβολή στη βιβλιογραφία του Γιώργου Κοτζιούλα - Αντωνίου - Τίλιου, Μαρία (2023)
Ο κατάλογος τίτλων που δίνουμε, πριν από την αναλυτική καταγραφή των δημοσιευμάτων του, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της συνεργασίας του στον περιοδικό και ημερήσιο τύπο, χωρίς όμως να είναι πλήρης. Άλλωστε, η εργασία αυτή δεν φιλοδοξεί να εξαντλήσει την εργογραφία του ποιητή, ούτε τα δημοσιεύματα των άλλων γύρω από τη φυσιογνωμία και το έργο του. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο της, αποτελεί συμβολή και μόνο στη βιβλιογραφία του. Γι’ αυτό και ως προς την εργογραφία περιορίζεται μονάχα στις δημοσιεύσεις του στα περιοδικά και τις εφημερίδες της εποχής του και δεν περιλαμβάνει κανένα από τα μετά το θάνατο του δημοσιευμένα κείμενα του. Ως προς τα δημοσιεύματα των άλλων για το έργο και την προσωπικότητά του, επεκτείνεται ίσαμε τις μέρες μας και περιλαμβάνει ό,τι μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε.