Το θεσσαλικό δημοτικό τραγούδι - Αλεξίου, Κωνσταντίνος (2023)
Εργασία του Κωνσταντίνου Αλεξίου που περιέχει ευσύνοπτη παρουσίαση του Θεσσαλικού δημοτικού τραγουδιού και των χαρακτηριστικών του. Βραβεύτηκε με το «Έπαθλο Ευαγγέλου και Ελένης Τσιροπούλου» έτους 1980.